четвер, 7 грудня 2017 р.

Декада «Надія»

У гімназії №1 міста Бердянська з 27.11 по 6.12 проходила декада «Надії». Відбувалося багато заходів  виховної роботи: день дублера, брейринг  та квест .
У середу 29.11 у стінах навчального закладу панувало самоврядування. У цей день дублерами вчителів виступали гімназисти 8,9,10,11 класів. Новий погляд учні запропонували своїм товаришам на англійську, українську мови та літературу та на інші предмети. Спробували свої сили юні керівники і на адміністративній ниві гімназії.
Наступного дня силу знань випробовували учні 6,7,8 класів у грі брейринг. Темою зустрічі була «Іхтіофауна Азовського моря». Гра була дуже насиченою і цікавою. У запеклій боротьбі перемогу виборола команда 8 класу.
Перший день зими діти відзначили участю у квесті стосовно рідного міста Бердянська. Учні 6,7,8,9 класів відповідали на питання про історію Бердянська, виконували хореографічні та спортивні завдання. Вінець переможця отримала команда 9 класу, інші міста розподілили таким чином: 8 – друге, 7 – третє, 6 – четверте.
Надалі, декада триває, і маємо надію, що представники нашого класу отримуватимуть задоволення від перемог і участі у різних заходах.
Станом на 1.12.2017.                                          

                                                                                     Фракція «Грін»

1 коментар:

  1. Titanium Bong & Chips - Stainless Steel Games
    Titanium Bong and Chips titanium charge Stainless oakley titanium glasses Steel Games Stainless Steel Games Stainless Steel Games Stainless Steel Games Stainless Steel black titanium fallout 76 Games Stainless Steel Games titanium stronger than steel Stainless Steel Games Stainless Steel microtouch titanium trim walmart Games Stainless Steel

    ВідповістиВидалити